En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel durum simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Ayrıca yapı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine güçlük evet.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı harbi itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Branş konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince işlevsel ve selim olmalıdır.

Yangın kapıları olarak da malum acil çıkış kapılarının hangi malzemeden strüktürlması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli peklik seviyeleri cemi muayyen standartlar gözetilerek bünyelmalıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya doğru birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve bapyı Yangın Kapısı geçmiş kapatması gerekir.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri acil durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedi konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere parçalanmamış ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane bapnın kolaylıkla açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Strüktürlır? Her binanın iye evetğu düz ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından mimarilmaktadır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir uzmanlık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona normal olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki yöntem özelliklere orantılı, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili yakın uygulanarak montajlanmalıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en muvafık paha politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page